XX-JE

mijn maatje (op uitzending) en ik


Een waardevol "weet je nog" boekje

XX-JE Mijn maatje (op uitzending) en ik
Als er een gezinslid op uitzending gaat, is dit vaak ook voor de kinderen een bijzondere periode. Het is best spannend om iemand lang te moeten missen. Het (invul)boekje staat vol met grappige, leuke, lieve en belangrijke vragen voor kinderen waarvan hun maatje op uitzending is.

 

Het boekje is waardevol om te bewaren en het invullen ervan zorgt ervoor dat het makkelijker is om over deze periode te praten. Ook leg je hiermee een waardevolle herinnering vast... Het boekje bestaat uit zeer hoogwaardig, dik papier, zodat het er mooi uit blijft zien. Een waardevol 'weet je nog' boekje voor ouders en kinderen.


Over en door de auteur

Ik, Marleen Rysavy (Gaanderen, 1977), ben: onzeker, (meestal) gezellig, (soms) humeurig, (soms deze laatste 2 omgekeerd), graag altijd bezig, eigenwijs, niet sportief, wel lief (naar horen zeggen), ongeduldig en vooral een mega twijfelkont.

Ik hou van: kinderen, mijn man Bas, dieren, lekker eten, wit, een opgeruimd huis (wat bijna nooit lukt), lezen, wijntje drinken met vriendinnen (waaronder Erik, haha), schrijven en buiten bezig zijn.
 
Sinds ik mij kan heugen, had ik 2 dromen; Moeder en kinderverpleegkundige worden. Beide dromen zijn uitgekomen! Samen met Bas heb ik 4 kinderen en ik heb altijd gewerkt op de afdeling thorax/hartchirurgie voor zuigelingen, wat met stip het mooiste beroep ter wereld is!

 
Maar..... soms moet je keuzes maken
Door drukte van mijn man, de drukte binnen het gezin en mijn andere bezigheden, heb ik een aantal jaren geleden mijn mooie baan opgezegd. Inmiddels werk ik als pedagogisch behandelaar, wat ook fantastisch is! Daarnaast heb ik een webshop in handgemaakt baby- en kindertextiel. 
 
Al jaren loop ik met nog een ander idee....
Door mijn werk en door mijn gezin, zou je kunnen stellen dat kinderen "de spil van mijn leven zijn" Ik vind het fantastisch als ik bij kan dragen aan geluk, plezier van kinderen. Helaas krijgen ook kinderen te maken met nare dingen, zoals ziekenhuisopnames, scheidingen enz. Niemand die ze hiervoor kan beschermen. Het is een hele kunst voor kinderen en ouders om deze dingen op een zo goed mogelijke manier te verwerken. 
Graag wilde ik hierin iets betekenen. Vandaar.... deze (invul)dagboekjes uit de XX-JE serie! 
 
De boekjes geven kinderen (of ouders) de gelegenheid om hun gevoelens  en gedachten op papier te zetten. Omdat dit vaak heel moeilijk is, "helpen" de boekjes je door de vele vragen die erin staan. De boekjes maken het ook makkelijker om te praten over het moeilijke thema, wat goed is voor de verwerking. Ook hebben alle boekjes meer dan genoeg ruimte om zelf dingen in te vullen. Door het zeer dikke papier, blijven de boekjes in mooie staat, waardoor het tevens ook mooie 'weet je nog' boekjes" zijn.


Over het boek

Titel: XX-JE in het ziekenhuis
Auteur: Marleen Rysavy
Categorie: Kinderboek, Invulboek
Aantal pagina's: 50 

Papiersoort: 300grs/m2
Geïllustreerd: Ja
Uitvoering / Formaat: Geringd A5
Verschijningsdatum: 01-01-2018
ISBN:

Vaste prijs: € 15,75