Band of Books; door mensen en voor mensen. Erik Krikke en Bas Rysavy zijn de drijvende kracht achter de uitgeverij. Wij hebben samen een jarenlange ervaring in het uitbrengen van boeken en muziek en willen met onze ervaring en kennis anderen op weg helpen.

 

Geen snelle pakken, geen verkooppraatjes, maar gewoon een no-nonsens aanpak, waarbij alles erop gericht is om het beste product af te leveren, realistische doelen te stellen en deze na te streven.

 

Oja, wij vinden dat de auteur van het verhaal of de muziek het grootste respect verdient en wij keren dan ook graag meer dan fatsoenlijke royalty's uit. Er is immers keihard aan gewerkt om tot een manuscript of song te komen. Wij kennen die momenten en willen jou erbij helpen om je boek of song uit te brengen. 

 

Dat is onze overtuiging, wie wij zijn en wat wij willen doen. Voor jou. Met jou.

Jong en gedreven. Dat is wat we zijn.Ons team

Erik Krikke

Oprichter, Eigenaar en Uitgever


In 2016 gaf ik de eerste editie van mijn boek uit en recent is de derde editie uitgekomen. Al langer liep ik met de wens om anderen te helpen met het delen van hun verhaal. Er zijn zoveel verhalen die nu nog niet worden verteld en daarin hoop ik iets te kunnen betekenen. 

 

Samen met mijn beste vriend en inmiddels compagnon Bas, hebben we ervaring opgedaan in de boekenwereld en wij willen graag op onze eigenwijze eigen wijze anderen helpen om hun verhaal verteld te krijgen. 

 

Ja, wij doen het net even anders; heel persoonlijk, heel betrokken en wij vinden dat de auteur beloond moet worden voor het harde werk. 

 

Ik hoop snel je manuscript te mogen lezen en wie weet kunnen we dan snel ook jouw boek in Nederland verspreiden.

Bas Rysavy

Oprichter, Eigenaar en Uitgever


Muziek speelt een centrale rol in mijn leven en ik ben al langere tijd serieus bezig met het opnemen van muziek, al dan niet voor anderen. Er zijn zoveel goede muzikanten in Nederland die demo's willen opnemen en wellicht uitgeven en nu nog vastlopen. Wij willen met onze uitgeverij en opnamestudio een laagdrempelig platform bieden aan juist deze muzikanten.

 

Ik denk dat de combinatie tussen de boeken en de muziek heel goed kan werken. Muziek en boeken vertellen beide verhalen en kunnen je meevoeren langs emoties.

 

Samen met mijn beste vriend Erik kijk ik er naar uit om de studio in te kunnen gaan om jullie liedjes op te nemen en uit geven.

 

Stuur ons snel een mail en wellicht spreken we elkaar snel in de studio!Band of Books

Voor de meeste mensen zal de naam van onze uitgeverij een directe associatie oproepen met de succesvolle televisieserie Band of Brothers. Een serie over mannen die voor elkaar door het vuur gaan. Datzelfde geldt voor Bas en Erik: "Wij streven datzelfde na voor onze auteurs en muzikanten. Wij gaan door waar anderen stoppen! Het is zo bijzonder om voor de eerste keer je eigen boek of CD in handen te hebben. Dat gevoel gunnen wij iedereen."

 

Word onderdeel van onze Band of Books en stuur gerust je manuscript in, of neem direct contact als je muziek wilt opnemen en uitgeven. Wij behandelen ieder manuscript en verzoek met respect en gaan graag het avontuur met je aan en wie weet heb ook jij binnenkort je eigen boek of CD in de hand!