Blijf baas over je eigen boek.


Hou je ervan om zelf alle touwtjes in handen te houden en wil je je boek uitgeven in eigen beheer? Dat kan ook bij Band of Books. Bij uitgeven in eigen beheer ben je feitelijk zelf de uitgever van je boek. Je geeft ons eenvoudigweg een opdracht om een aantal exemplaren van je boek te laten produceren. Hoeveel dat er zijn bepaal jij.

 

Wij zorgen ervoor dat je boek helemaal klopt. Wij kunnen je helpen met de (grafische) vormgeving door ons netwerk met professionals en zodra je helemaal tevreden bent, zorgen wij ervoor dat het boek wordt aangeboden bij de drukker voor een proefdruk. 

 

Uitgeven in eigen beheer betekent dat jij de opdrachtgever bent en dat Band of Books volgens jouw aanwijzingen een vooraf bepaald aantal exemplaren van jouw boek laat realiseren. Wij zullen je graag adviseren over de mogelijkheden qua papiersoort, formaat en gebruik van illustraties en/of foto's in je boek. Onze partner is een van de grootste (digitale) drukkers van Europa en dat is niet voor niets. Hoogwaardige kwaliteit, snelle doorlooptijd en jarenlange ervaring maken de keuze voor deze partner een gemakkelijke. Wij staan voor je klaar om jouw boek te  realiseren in de aantallen die jij wenst. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat je verrassen door de lage kosten.

 

Stap voor stap.

  1. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.
  2. Op basis van je wensen qua formaat, papiersoort, uitvoering, vormgeving en aantal te drukken exemplaren zullen wij een offerte uitbrengen.
  3. Zodra je akkoord geeft op de offerte en met ons in zee gaat, zullen wij vragen je manuscript in te sturen. 
  4. Wij gaan het manuscript vormgeven en drukklaar maken.
  5. Wij sturen een digitale drukproef toe. Deze is er om nog eens zeer kritisch na te lopen, zodat je de laatste, niet opgevallen foutjes kunt corrigeren. 
  6. Wij voeren de correcties uit en geven aansluitend de drukker opdracht tot het produceren van je boek.
  7. Zodra de bestelling gereed is, wordt deze naar het door jou opgegeven adres gestuurd.

Wat kost dat dan?

Het zal je verbazen! Doordat wij samenwerken met een groot aantal professionals en gebruik maken van een van de grootste drukkerijen van Europa (gevestigd in Nederland), kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden. Laat je ook verrassen en neem contact met ons op.