Wij zijn er voor jou.


Wat fantastisch dat je een verhaal hebt geschreven en dat je het wilt gaan publiceren. En wat fijn dat je bij ons bent terechtgekomen. Je hebt vele uren besteed aan het schrijven en nu is het tijd voor de volgende stap: van het manuscript een heus boek maken. 

 

Band of Books is een onafhankelijke uitgeverij en wij zijn gek op verhalen; echte verhalen. Onze specialiteit ligt in non-fictie boeken, (auto)biografieën en kinderboeken. Wij geven verhalen uit voor en over mensen. Echte mensen, met echte verhalen, die stuk voor stuk gehoord moeten worden. Heb je een manuscript geschreven dat past binnen deze kaders, stuur het ons dan gerust toe. Wij zullen het met een positieve blik beoordelen en je krijgt altijd een antwoord met onderbouwing van ons.

 

Wij weten als geen ander hoe spannend het is om je manuscript op te sturen naar een uitgeverij en hoe naar het is, om een afwijzing te krijgen. Veel auteurs durven deze stap niet te nemen en dat vinden wij zonde. Verhalen zijn er om verteld te worden en daarbij helpen wij graag. Wij lezen met ons team alle manuscripten en beoordelen of het ingezonden werk past binnen ons portfolio. Als dat het geval is, dan is er een goede kans, dat we het manuscript kunnen plaatsen binnen onze uitgeverij. 

 

Mocht het manuscript na beoordeling niet direct passen binnen onze uitgeverij, dan nog staan wij klaar om je te helpen. Band of Books heeft een zogenaamde Eigen Beheer afdeling. In dat geval geef je zelf je boek uit, maar ondersteunen wij je hierbij.

 

Klik gerust verder op onderstaande buttons om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij bieden.